Themadagen

Voor mensen die zich willen verdiepen in bepaalde richtingen geven wij de volgende themadagen:


PTSS verdiepingsdag

Jaarlijks organiseren wij een verdiepingsdag over het begeleiden van mensen met PTSS met hun therapiehond.

DogsWork organiseert deze verdiepingsdag samen met Dr. Monique Renssen, gz psycholoog gespecialiseerd in traumabehandeling.


Coachingtools voor therapiehondbegeleiders

Tevens organiseren we regelmatig een verdiepingsdag Coachingtools voor Therapiehondbegeleiders. Deze dag krijg je instructie van Irene Glansbeek en Therese Evers van Coachen met Honden http://www.coachenmethonden.nl over het coachen met honden en hoe je dat kunt inzetten in je werk als therapiehondbegeleider.

Tevens is deze dag het boek “Wijze lessen van je hond” te koop en krijg je 15% korting.


Autisme

Deze dag staat in het teken van autisme spectrum stoornissen.

De kenmerken van de diverse vormen van autisme worden besproken.

En bovenal, hoe kun je mensen met ASS het beste begeleiden met hun therapiehond.


Therapiehond Instructeur dagen

Tijdens deze 4 verdiepingsdagen gaan we verder in op hoe je jouw clienten goed kunt begeleiden om met de (therapie)-hond te werken. Dus o.a. de supermarkttraining. Hoe ga je in de praktijk jouw clienten begeleiden met de therapiehond in de supermarkt? Deze cursus is alleen voor mensen die onze basisopleiding Therapiehondbegeleider (al gedeeltelijk) hebben gevolgd. Met of zonder eigen hond.

Duur 4 dagen


MaatjesWerk vakantieweek

Een week lang samen met jouw Maatje (hond) genieten van enerverende activiteiten met een klein groepje gelijkgestemden. We maken deze reis met elkaar om de band en samenwerking met jouw hond te verdiepen waarbij het spiegelen centraal staat. Dit alles spelenderwijs en in combinatie met ontspanning, plezier, gezelligheid, respect, ontroering, saamhorigheid, warmte en humor, op een inspirerende plek in Frankrijk.

Duur 1 week